top of page

Branný den

Díky hezkému počasí se ve čtvrtek 22.9. v naší škole uskutečnil Branný den, který měl prověřit jak fyzickou zdatnost našich žáků, tak i jejich vědomosti v oblasti zdravovědy.


Ráno jsme zahájili ukázkou hasičského zásahu, kterou si pro nás připravili čejkovští dobrovolní hasiči. Poté následoval příjezd policistů, kteří nám umožnili nahlédnout do jejich vybavení a ochotně odpověděli na naše zvídavé otázky. Oběma bezpečnostním složkám za to patří obrovské díky.


Následně se žáci prvního stupně rozprchli po okolí školy, kde na ně čekalo dvanáct stanovišť a na nich plnění různých úkolů. Druhý stupeň se, po malých skupinkách, vydal asi na 5 km dlouhý pochod mezi vinohrady, během kterého se účastníci zastavili na deseti stanovištích. Nutno zmínit, že všechny úkoly, které žáci na stanovištích plnili, si pro ně připravili šikovní deváťáci. Také oni zaslouží velké poděkování za pomoc s organizací. I když slunce svítilo, ráno bylo chladné, a tak všem moc chutnal čaj od ochotných kuchařek školní kuchyně, také mockrát děkujeme.

Pro více fotografií se podívejte na naši fotogalerii.



99 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page