top of page

Paintball v podání 9.B

Výlet do Hodonína na Pánov se pro nás, žáky 9.B, stal nezapomenutelným zážitkem. Tentokrát jsme se totiž rozhodli v rámci školního výletu vyzkoušet paintballové dobrodružství. Po příjezdu jsme byli přivítání profesionálním týmem instruktorů, kteří nám vysvětlili pravidla hry a poučili nás o bezpečnosti. S napětím jsme si oblékli ochrannou výbavu a rozdělili se do dvou týmů. Každý tým měl své základny a cílem bylo eliminovat členy druhého týmu pomocí střelby speciálními barvícími kuličkami.

Začal vzrušující boj. Lesní prostředí poskytovalo skvělé zákoutí a překážky, které jsme využívali ke skrývání a plánování taktiky. Komunikace byla klíčová, abychom si vzájemné pomáhali a koordinovali útoky. Každý z nás se snažil být strategický a týmový hráč. Během hry jsme prožívali neuvěřitelné adrenalinové okamžiky.

Po skončení bitvy jsme se vydali do bistra Burgers Hodonín, abychom doplnili své síly po vyčerpávajícím fyzickém výkonu. Zde jsme si pochutnali na výborných burgerech, které nám nabídly bohatou paletu chutí. Bylo to skvělé zakončení našeho výletu, kdy jsme si mohli v klidu posedět a sdílet zážitky s paintballového klání.

Celý den byl plný vzrušení, smíchu a přátelského soupeření. Paintballová hra nám ukázala význam spolupráce, ale také nám přinesla spoustu zábavy a nezapomenutelných momentů.


129 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page