top of page

Podzim ve školní jídelně

Letošní školní rok přivedl do naší kuchyně hned tři nové tváře a Vy jste se s nimi mohli seznámit během dvou akcí:

10.11.2023 se konala první, kdy jsme v rámci cyklu "Přijďte k nám na oběd" pozvali rodinné příslušníky našich strávníků na SVATOMARTINSKÉ MENU tak, jak jej připravil a dětem podával kolektiv kuchyně (vývar z husích drobů s nudlemi, kachna pečená jako husa, barevné zelí, houskový bramborový knedlík, svatomartinský rohlíček).

Překvapil i potěšil nás počet spokojených zájemců a těšíme se, že přijdete i 15. 2. 2024, kdy se za přítomnosti kuchaře firmy Podravka-Lagris bude podávat MASOPUSTNÍ MENU.

26.11.2023 nabídla škola své prostory pro PŘEDADVENTNÍ SETKÁNÍ. Rozhodli jsme se prodloužit si příjemný adventní čas setkáním rodičů a dětí ve škole.

Školní jídelna otevřela svoji Hudební kavárnu, kde se podávaly kuchařkami připravené dezerty, obložené chlebíčky, káva, čaj i nealko punč.

K příjemné předvánoční atmosféře přispěla i živá hudba, vánočně laděné prodejní stánky a zejména obrovské nadšení dětí i lektorek, které si pro děti připravily spoustu krásných výrobků ke tvoření.

Ve vestibulu školy vznikly dílničky pro děti s vánočním tvořením a hraním. Mohly si nazdobit perníčky, vyrobit přáníčka a vánoční výrobky, užít si legraci na vánoční stezce.

Ceníme si spokojenosti a upřímné chvály hostů, děkujeme všem, kdo přípravě tohoto odpoledne věnovali svůj čas a současně věříme, že si s námi přijdete upéct perníčky při RODINNÉM PEČENÍ 13.12.2023 od 15,00 do 18,00 hodin, abyste je poté ochutnali spolu s voňavým horkým ovocným moštem při zpěvu koled s celým Českem.

Vladimíra Otáhalová

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page